torsdag 12 augusti 2010

Utflykt, idag söderut

Idag är jag med Ulrika och Selma på utflykt. Den årliga Mellbystrandvistelsen uteblev pga sjuk katt och sjuk Ulf så vi åkte hit idag istället för att umgås där. Nu kollar vi läget i Ystad men strax ska vi försöka hitta till olofviktor för en lunch. Utflykter är bra skit, mer sånt!



4 kommentarer:

Karin sa...

Usch då, låter illavarslande både med katt och man. Är inte Dolores piggare?? Såg i Ulrikas förra kommentar att maken sjukskrivits månaden ut. Låter allvarligt. Träffade just en dagisfröken som varit sjuk i 5 v. Inget vidare. För egen del får man vara extra tacksam att inga sjukor anfallit under ledigheten.

tojis sa...

Jodå, hon mår mycket bättre men inte så att jag vill lämna henne ensam för länge. Hon verkar bara äta när jag trugar och daltar. Ulf har körtelfeber, jag skickar med 3 säsonger Mad Men så att han ska ha nåt att göra under tiden han frisknar till.

Ulrika sa...

Bra dag!
Ulf verkade ju oförskämt pigg när han startade upp grillen och började kocka dagen efter att ha varit knappt kontaktbar. Nu när vi kom hem så visar det sig att det nog bara var en tillfällig frisk-topp. Nu är det dags för febertoppar igen.

Mycket nöjd med dagens inköp. Nu gäller det bara att vänta in bra tillfälle att ge bort någon gå-bort-present.

Karin sa...

Ah, den hederliga hångelsjukan. Hoppas att du klarar dig, Ulrika :-) Jag ska gläda Peter med sitt nya tillmäle cykelproffsman.