söndag 8 augusti 2010

Uppskjut

Jag skulle ju jobba idag, direkt efter frukost så att det var klart sen. Men här ligger jag, i soffan, ojobbad, och har precis sett de tre första avsnitten av Mad Men säsong 3.

Nu ska jag testa att äta lite och se om jag blir mer jobbsugen efter det, kanske (antagligen) kommer det behövas en promenad också.

Katten verkar vara på bättringsvägen. Äter fortfarande inget och jamar ynkligt, men hon rör på sig iaf.

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Skönt att missen e på bättringsväg! Min ena katt har varit konstig idag. Kom inte in i morse trotts det dåliga vädret. När vi kom hem efter lunch så låg hon i soffan på altanen men ville inte gå in. Så jag bar in henne. Hon va pigg o så men ville inte gå o äta utan la sig vid dörren som om hon ville ut. Efter en stund gav hon upp o gick upp o la sig i sängen o sov några timmar.
Nu ligger hon i soffan på altanen igen, men vill inte komma in.
Hon har ätit lite grann, men inte som vanligt :(

Ulrika sa...

Usch, stackars missarna. Hoppas båda blir snabbt bra. Kanske har de fått samma sjuka som Ulf. Han sitter också och hänger, äter dåligt och är allmänt ynklig. Ovanligt för honom.

Cornelias tips om Bjärredsveterinär skulle vi haft den gången för länge sedan när Speed käkade min medicin. Djursjukhuset tog 5500:- för en övernattning och lite dropp. Och då är det inte ens sidanlakan eller paraplyn i drinkarna...

tojis sa...

Nä man är ju glad så länge man slipper (den hutlöst dyra) veterinären. Jag ska absolut leta upp nån lokal förmåga när det behövs.

Dolores har varit på lådan typ 5 gånger senaste kvarten, och äter fortfarande sådär. Jamar när jag lyfter henne men vet inte om det är för att det gör ont. En dags avvaktning till sen får jag se. Att mata med mjukost funkar ju inte i längden. (kan ju funka på Ulf om du har tur Ulrika!)

Hoppas alla katter och Ulf är som vanligt imorgon!