onsdag 4 augusti 2010

Dagens insikt

När jag låg på golvet och kämpade mig igenom dagens dos med armhävningar insåg jag att jag kommer ha konstant träningsvärk i sex veckor. Eller ännu längre om det inte går lika bra som det är tänkt. Jobbigt. Men jag är lite sjuk så jag gillar på sätt och vis träningsvärk. Om nån utan iPhone är sugen, kolla här!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Jahapp. Då var man fast i Blocket-träsket då. På ett dygn har jag sålt en barnvagn, en skötväska, två bilbarnstolar, en rullgrind, en gåstol, en bobbycar och en babysitter. Har också hunnit köpa en cykel till Selma och ett paket med höstkläder.

Råkade skicka iväg vår nya, dyra digitalkamera med barnvagnen. Inte så bra affär kan man säga. Hoppas få tillbaka den ikväll.

Selma ville ha en cykelkorg och då passade jag på att köpa en tillhörande cykel också. Så nu har hon två trehjulingar och två tvåhjulingar.
Synd att hon inte gillar att cykla. Vissa familjer satsar på kärlek, kvalitetstid, skogspromenader eller barnaktiviteter som viktiga inslag i tillvaron. Vi kör mer efter principen att det ska iaf inte vara fordonsbrist som stör uppväxten.