lördag 14 augusti 2010

Birdie nam nam

Dolores satt nyss på hallmattan med en fågel i munnen. Frisk som en nötkärna tydligen (katten alltså, fågeln var stendöd). Nu har jag kastat liket och Dolores letar efter det. Hoppas hon inte går ut och fångar en ny. Skitkatt, låt fåglarna vara!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Hon tröttnar väl på att du inte handmatar henne med skinka längre, nu när hon är frisk. Då får man ta saken i egna händer. Driftig katt det där.

Vi (Selma) har köpt låtsasmus till Speed och Rally idag. Roligt tycker de. Undrar om det ligger något dött inuti köpetyget eftersom det är så poppis.

Nu: Mera Mad Men...
(Det är faktiskt otroligt skönt att Ulf är lite mer stillsam än vanligt. Då kan man se på film ihop mitt på dan.)

tojis sa...

Kattmynta. Jag har köpt det på flaska nån gång men se det gick hon inte på, det ska vara i låtsasmöss. Det var förresten länge sen hon lekte med en sån, och nu verkar hon ju föredra fåglar. Kanske finns det inga möss här.

Ulrika sa...

Ulf hävdar att han såg en råtta igår när han plockade av vinbärsbuskarna (sa jag att han var sjuk?). Ulf är inte så mycket för fyrfota smådjur kan man säga. Han har pratat om den där möjliga råttan ungefär 100 ggr sedan igår.
Dolores kan få komma hit och jaga den om hon vill variera sin kosthållning.

Evelina sa...

Hej! Kan vi inte ses allihopa imorgon o umgås lite.. Liam saknar Selma o vill leka. jag vill ha sälskap när Tobbe ger sig av mot Tyskland för pfyllning i spritförådet ( snarare vinförrådet).
Liam saknar nog sin moster oxå för han pratar om att åka till dig o träffa björnen? O åka motorcykel ( vibbratinsbräda) såklart...

tojis sa...

Björnen? Ingen aning... Titta på elefanterna (Fem myror...)? Funkar för mig, borde göra rent poolen så att jag kan packa in den men annars är det lugnt.