måndag 2 augusti 2010

Slappt värre

Idag har jag gjort absolut ingenting. Men med Evis och Milla åtminstone. Vi började med en powerwalk i saknade Pildammsparken, sen en sväng till stan med lunch och lite shopping. Med betoning på lite. Men skoaffären på Baltzarsgatan hade konkursutförsäljning så jag köpte ett par stövlar för 300 så jag hade iaf en stor påse med mig hem. Och det viktigaste blev gjort, foto till det nya körkortet! (fult, men det kan ju inte fotografen hjälpa)

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Tycker det låter som semester! Jag ska dra mig i håret och försöka jobba klart ikväll så kan jag ju också ha full semester sedan. Det vore ju skönt försöker jag övertyga mig om.

tojis sa...

Jag har också lite jobb kvar...men idag blev det inte gjort. Och imorgon ska jag till Eslöv. Nu kan jag snart inte skjuta upp det längre... Idag skyller jag på jetlag men problemet är ju att jag inte vill göra just den arbetsuppgiften.

Ulrika sa...

Samma lika. Vill inte. Kan, men vill inte. Har tusen dåliga skäl för att låta bli.
Försöker intala mig att jag vill ha det gjort. Det är ju sant. Synd bara att det måste göras för att bli gjort.

Min hjärna är inte speciellt trevligt umgänge alltid. Den har mycket fuffens för sig. Det märks liksom mer nu på sommaren när jag hinner lyssna mer på vad jag tänker. Eller nåt.

tojis sa...

Nä, det är ju den där defekten vi har, med att behöva deadlines och helst sällskap för att få något gjort.