söndag 22 maj 2011

Typiskt

Har ni hört talas om helgens enda cykeltur (och enda träningsinsats), som fick ställas in pga åska och regn? Om inte så kan jag berätta att den skulle gått av stapeln precis just nu, med Karin.

Dmi hotar med fortsatt regn hela kvällen men jag hoppas på en lucka för en promenad iaf, annars får det bli iförd regnkläder.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

För att bära en hel lastbil med möbler kan inte räknas som träning eftersom du inte var ombytt? Jag grävde i lördags (men det var arbetskläder) och tokkörde enduor igår (med träningskläder). Så nu kan jag inte lyfta armarna. Tur att det är normalt att ha dem nedåt.

tojis sa...

Precis, nu har du förstått systemet! :-)

Det där med vilodag borde ni testa hemma hos er nån gång, tror att delar av familjen skulle uppskatta det.

Ulrika sa...

Jag t ex. Ikväll har jag varit en usel hemmafru. Tyckte jag gick hem tidigare (efter att iofs varit tidigt på jobbet och haft jobblunch och jodå jobbat det jag borde) men eftersom jag hämtade Selma så trodde jag att jag skulle hinna typ storstäda huset, laga nyttig mat, förbereda middag inför imorgon, jobba lite samt sova tidigt.

Jag är verkligen dum i huvudet.

Men det var lite skönt att sova på soffan, äta gröt till middag (stackars barn!) och sedan titta på tv hela kvällen. Har städat hallen men det kan inte ens den största vettvilling kalla för storstädning eftersom hallen bara är typ 7 kvm.

tojis sa...

Om det är nån tröst är jag en usel hemmafru i princip varje dag. Undrar om det är en orsak till eller följd av att jag inte är gift.

Och Semlan gillar väl gröt?

Ulrika sa...

För min del har det inget med giftemål att göra. Första gången jag träffade Ulf var jag jätteogift och hemmet i fullständig kaos. Så jag har iofs inte sålt mig med falsk varudeklaration.

Gött. Lat men ärlig alltså.
Ska tala om för Ulf vilken tur han har!