tisdag 3 maj 2011

Att inte orka byta däck själv...

Det kostar en del att ha sina däck liggande hos en firma och betala för bytet två gånger varje år. Men vad gör väl det när det går till såhär:

Jag: Hej Kent! Victoria här. Det är tydligen dags att sätta på sina sommardäck. Är det alldeles för optimistiskt att hoppas att du har tid i eftermiddag?
Kent: Jag har alltid tid för dig, det vet du. När vill du komma?
Jag: Så sent som möjjligt i eftermiddag.
Kent: Ok, då ses vi tjugo i fem.

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Låter perfekt! Jag skulle behöva någon som orkar ringa samtalet. Förut har ju hemtjänsten (=Ulf) skött det där, men nu med tjänstebilen ska den visst lämnas in någonstans. Vet inte var och överhuvudtaget verkar det krångligt. Men jag vet att det ligger snygga airofälgar och väntar på mig någonstans.
Det var dagens ILP.

Nu till dagens lösning! På alla problem tycks det! Röda träskor och förkläde (!!!!) verkar göra att jag genomgår en personlighetsförändring. Plötsligt börjar jag städa, putsa fönster och plocka leksaker som aldrig förr. Och det bästa verkar vara att man bara tar av sig magi-grejerna och sjunker ner i soffan igen. Hepp! Prova vettja, det kanske är en pantentlösning som funkar för alla. (Jag har förkläden att låna ut. Träskorna har du ju.)

tojis sa...

Ohh, bra tips som ska testas så snart jag slutar frysa om fötterna (om jag hittar ett förkläde). Oj vad det behövs. Konstigt att det inte stod på skylten om träskorna, snacka om vinnande USP (unique selling point)!

Ulrika sa...

Precis! Tänk vilken potential! Jag har kjol och blå strumpbyxor till träskorna. Tror inte att det hjälper mot energinivån, men man fryser inte om fötterna iaf. Om familjen (läs Ulf) kunde sluta upp med att ha dörren öppen när det fortfarande är minusgrader ute fastän det är maj, så ökar chansen ytterligare att man kan hålla sig varm. Nu måste jag sitta här och kura vid datorn en låååång stund istället för att fortsätta städa. (Förklädet är inte på. BSDV (bara så du vet).

Cornelia sa...

Håller med, det e dyrt men ack så bekvämt! Speciellt o slippa förvara de förbenade stora, fula däcken hemma.

Men vår däckfirma (rakt över gatan) e ännu smidigare. De bokar in en tid och skickar hem en lapp till en :) Dessutom kollar de däcken innan och meddelar om några behöver bytas. Det hade man iofs gärna sluppit, ännu en tråkig kostnad :(