torsdag 19 maj 2011

Så trött

Urtrött i både kropp och själ, med skitont i knäna och ryggen som bonus. Jag går och lägger mig och hoppas på underverk. Hörs en annan dag.

6 kommentarer:

Karin sa...

Hoppas att det är bättre redan nu! Kanske att du har gjort dig förtjänt av en vilodag? Och då menar jag inte en sån vilodag som man cyklar 7 mil på, utan mer som en bra film från soffhörnet, lite god hämtmat etc? Du får ju inte ta slut på dig, varken kroppsligt eller mentalt - du ska ju var pigg och på humör inför folkfesten Tjejvättern om 3 v!

tojis sa...

Ja, tanken har slagit mig... Men idag blir det cykling till och från jobbet. Har våta drömmar om en rejäl idrottsmassage, men det får bli efter dagen d.

tojis sa...

Knäna sa ifrån cykling redan när jag gick ner för trappan så det blir den där vilodagen idag.

Ulrika sa...

Jag tror ju på att vila sig i form och kombinera med mental träning. (Fast frågan är vad man ska byta om till för att kunna skriva in det i träningschemat. Man blir ju inte svettig direkt...)

Karin sa...

Hm, det beror väl på vad man tänker på - något ångestladdat ska väl kunna pressa fram svett i pannan...

Men bra, Victoria, hoppas att vilodagen gör effekt så att du är på hugget tills på söndag. Jag åker nog på simskolan så efter 17.30 nån gång...

tojis sa...

Det låter bra Karin, vi hörs om detlajerna på söndag.

Jag ska kolla på tappa.se om man kan omvandla mental träning till steg. Inte omöjligt med tanke på att aktiviteter som Wii-bowling finns med...