söndag 2 januari 2011

Dyrt

Man vet att det blir en dyr dag när man redan före frukost har klickat hem grejer från bokus och h&m för 1500. Ikea nästa?

3 kommentarer:

Karin sa...

Visst är det härligt att bara kunna sitta i hemmets lugna vrå och shoppa loss? Jag som varit trogen kund på Change (först på Lilla Fiskaregatan, nu på Nova Lund) i flera år vågade mig på reashopping online eftersom jag kan deras modeller ganska bra. Såååå nöjd med paketet som kom häromdan! 3 riktigt justa bh:ar, 3 par snygga trosor till mig, 3 par till Kata, en bikiniunderdel och 2 superbekväma linnen till mig själv för 1200. Ord pris hade slutat på drygt det dubbla. Och så sparade jag in bensinen också :-)

tojis sa...

Mmm, lite farligt bekvämt faktiskt... Men ang bensin etc så måste man ju köra till utlämningsstället så småningom. Smart att handla på rean, så smart var inte jag :-)

Karin sa...

Mitt utlämningsställe ligger på bekvämt gång- eller cykelavstånd... till skillnad från Nova Lund (även om det absolut är på cykelavstånd om man ska vara ärlig!).

Jag ville inte var sämre än du och har nu även beställt hem lite böcker trots att jag har flera olästa i hyllan. Men ibland blir man så sugen!

Vad gäller underkläder är de ju ganska årstidsoberoende så rea funkar ofta väldans bra. Vinterkläder som reas nu är man kanske lite mindre sugen på. Jag har inte ens besökt mellandagsrean.