måndag 13 september 2010

Temperaturförvirring

Stövlar eller sommarskor? Jacka eller inte? Hur många tröjor?

Det enda jag vet är att jag är skitvarm i mina stövlar och strumpbyxor.

3 kommentarer:

Karin sa...

Nä, här är det strumplöst sålänge det bara går. Men den nya snygga scarfsen passar ju perfekt... Har fortfarande inte sett filmerna - du får hojta om du tröttnar på att ha dem utlånade.

Ulrika sa...

Jag kör också på strumplöst. I min värld är det fortfarande sommar. Om än lite blåsigt, regnigt och förfärligt mörkt på kvällarna. Men det vänder nog snart.

Själv funderar jag mest på om det som gör ont är djävulsk träningsvärk eller rena slagskador. De stora skavsåren på knäna var jag ju smart och tejpade över innan de började blöda så att jag kunde köra ett pass till. Nu får jag inte bort tejpen för då följer verkligen all ev kvarvarande hud med. Så fick smartheten ett ansikte. Har fått ha tjocka långbyxor idag för att tejpen inte ska synas igenom. I en glipa mellan tejpremsorna kan man verkligen se köttsåren. Läckert sport helt enkelt.

Går som ledbruten, full, stel, ömkande och mycket eländig människa som letar efter sin rullator. Men om jag bara sitter lite rakt upp och ner och inte rör på mig ser man inte så mycket. Ett stort blåmärke på ena handen och en blånagel på andra. Men den senare kan man ju måla över.

På nåt sätt verkar det ju ändå som att jag tänder på förnedring. Vem kunde tro det.
Vi har haft så vansinnigt kul i helgen så det är otroligt. Och jag satte hoppet vi tränade på. Men jag lyckades också träffa en del träd i nån våldsam kampsportliknande batalj. Oklart vem som vann vilka ronder där. Men jag var ute och valsade en del. Och har sjuk träningsvärk.

För att hålla mig pigg har jag druckit sådana vansinniga mängder saft att det förmodligen bara kommer rinna saft i ådrorna ett halvår framåt.
T o m Ulf var rätt tagen redan under första passet på lördagen. VM-förare som tränare är inte att leka med, då tar man i tills man ligger och kvider bland träden, stenarna eller vad annat ont det finns.

tojis sa...

Oj. Låter tufft. Och jag som precis tänker skriva ett inlägg om hur ont jag redan har efter kvällens gympass. Allt är ju relativt :-)