fredag 10 september 2010

Boring weekend ahead

I helgen händer absolut INGENTING! Förutom bokbytning på söndag, och det ska bli trevligt. Men tills dess då, vad ska jag göra? "Alla" är upptagna eller bortresta.

Trädgården är visserligen i stort behov av kärlek, påtning, ansning, beskärning och klippning...men det är ju sjukt tråkigt att hålla på med mol allena. Jag kanske kan träna på att gå på bio själv? Ingen som vill följa med?

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Din blogg gillar inte mina inlägg längre. Har du satt på ngt filter?

Vi sitter iaf i bilen utanför Markaryd. Är som vanligt alldeles för sena.

Räknar kallt med att jag i helgen bara kommer köra cykel, sova och äta. Hoppas vara trött, glad och jättesnabb när jag kommer hem.

Nu har jag ett par timmar på mig att jobba och förstås ladda mitt självförtroende i enduro som för tillfället är lite lågt. Tänk om jag kunde glömma bort att kläderna är för små, jag är otränad som en myrslok och att jag hatar att köra över stora träd. Jag glömmer ju så mkt annat menar jag. Kvällens mantra: Imorgon kommer jag vara snygg och snabb, snygg och snabb.

tojis sa...

Inget filter.

Du behöver inte vara snabb imorgon, bara modig.

Tänk på hur snabb sminkapan var...ser du kopplingen? Bara att gå upp en minut tidigare och sminka dig så blir du snabb och snygg på samma gång.

Det kommer bli bra. Det är väl ett dyrt läger? Och dyra saker är bra, så är väl regeln i er familj?