fredag 4 februari 2011

Snabba ryck!

För 2,5 månader sen mailade jag Malmö kommun och frågade om de tänkte sätta upp belysning på cykelvägen härifrån till Hyllie. De måste enligt hemsidan svara på sånt inom två veckor. Idag kom det ett svar! Eller svar kanske är att ta i, men nåt om vidarebefodrat till nån annan och projektering blaha blaha. Så jag får fortsätta gå och cykla i mörker.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Vi drar till fjällen.... Och som vanligt går allt enligt plan. Ungefär. Selma fick feber inatt igen (fastän hon varit hemma fler dar den här veckan... Jag trodde regeln var att ok 2 dagar sjuk, sedan frisk. Punkt.) Nåja.
Planen var att åka kl 8. Då vaknade vi iaf och det var ju bra.

Nu har vi hunnit stanna i Åstorp och haft kräkpaus också. Och varit in på ICA Maxi för inköp av våtservetter o sånt. Passade också på att äta lunch innan vi ens lämnat Skåne...

Tur att det inte är långt till Sälen. Och att vi åker bra. Nu ska jag jobba s-n i bilen så att jag kan vara ledig resten av veckan!

tojis sa...

Just det, jag hade glömt! Kör försiktigt och kör så det ryker, ta ett åk för handikappade mig också, och en after ski.

Vem kräks?

Karin sa...

Nåja, innan din klagan kommer vidare har vi dagsljus till 22 om kvällarna. Men kanske till nästa vinter, om det nu tvunget ska bli vinter igen...

Ulrika sa...

Selma kräktes. Oklart om det var åksjuka (troligt) eller äcklig magsjuka (vill inte. Men hon kanske har två sjukor och det var därför hon fick feber igen?) Nu försöker jag googla på varför hon kräktes upp svampen som hon åt i går em. Det är mer än 15h i magen. Är svamp ovanligt svårsmält eller är hon sjuk är huvudfrågan.

Sover gör hon iaf. Och jag har jobbat bra, men nu börjar vägen svänga och då blir jag (också) åksjuk.

Lyssnar på talbok samtidigt och bilen går bra. Så vi är ändå nö´jda och glada. Nyckeln till den hyrda stugan är också med och det är jag extra nöjd med.

tojis sa...

Jag kommer ihåg nu hur långt det är till Sälen. Och att sista biten inte är nån motorväg direkt. Och hur alla var "redan framme" då för en massa år sen (02?).