fredag 18 februari 2011

Champagne en masse

En fransk kollega tog med tjejerna till Paris ikväll. Nog med testosteron tänkte vi*. Lugn middag tänkte vi, och kanske lite shopping. Efter första flaskan champagne sa nån att nu fick det räcka. Nu, 5 vinflaskor senare beställde samma "nån" in en flaska champagne till. Skål då!


*Jag, amerikanska kollegan, fransk kollega och en brasiliansk kollega.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Låter ju som en urbra idé!

Min skylt i hallen säger nåt om att
"Champagne was the only wine that left a women more beautiful after drinking it."

Fasen va snygga ni ska va nu!

(På nyår testade jag en riktig snyggdiet med många flaskor skumpa. Problemet var att värdarna inte hade några riktiga champagneglas utan vi drack ur ölglas. Stora. Då blir man inte snygg på samma sätt utan bara galet full. Men i Paris går det förstås inte till på det fåniga sättet.)

Ulrika sa...

Blev ändå lite inspirerad känner jag. Men det verkar ju riktigt fånigt att börja knäcka skumpaflaskor ensam här hemma i köket den här tiden på dan. Men gott...

Får väl ta yllesockarna och gå och lägga mig själv istället. Det är fancy det. Det fina folket bor inte på Linneávägen 26 kan man säga.

tojis sa...

Skitsnygga är vi. Kollegan har hela kvällen varit fascinerad över att hon inte har känt sitt ansikte, och när vi klev ur taxin kände hon sig manad att kolla hur berusad jag var genom att testa om jag kände mitt, dvs genom att ge mig en örfil. Jag skrattar så jag gråter när jag tänker på det. Gissa om vi inte ska släppa det än på ett tag... :-)

Karin sa...

Vilken kontrast mot förra bilden från konferensen. Det här verklar liksom lite mer Paris! Riktigt så att jag börjar längta efter sommarens Frankrikeresa. Å andra sidan reser jag med någon som tycker att Champagne är onödigt dyrt. Tur att man har en egen börs!

Ulrika sa...

Wow! Lite kollegial spanking där mitt på gatan. Inte ofta man ser det!