onsdag 9 februari 2011

Marsipanande

Kolla vad jag kan:








Häpp! Finaste grodan nånsin, eller hur!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Hmm... eftersom det är torsdagskväll gissar jag att det inte är jobbpyssel iaf. Kan också konstatera att just marsipangrodor nog är det ENDA vi missat på menyn den här fjällveckan. Fattar inte hur vi lyckats trycka så mycket mat och ändå hinna åka så mycket skidor. 2 skiddagar kvar. Selma knäckte koden i måndags efter skidskolan. Ett sjukt fräckt åk! Hon kunde inte åka själv i början på backen men under själva åket hände nåt och sista delen åkte både hon och Ronja själva. Och sedan har de gjort det. Kanonkulan Hallengren kör rätt in bland folksamlingar som står ivägen och sladdar bara runt deras skidor för att sedan köra vidare.

tojis sa...

Haha, härligt! Hon kanske kan lära mig sen då, så kan jag lära henne göra marsipangrodor :-)

Ulrika sa...

Tror att hennes pedagogik inte är så verbal, kanske lite mer åt Stenmark-hållet. Men jag kan tipsa om hennes skidlärare Jacob. Han verkar kunna de magiska orden. Och han verkar ung nog att gilla marsipan också.

Selma är dock inte så imponerad av skidlärare. Eller uppvisningssporter. Men viss tävlingsinstinkt finns. Häromdagen blev det nästan krig om vem som skulle in i liften först. Selma låg ner på marken och höll om Ronjas skidor så att Ronja inte skulle komma först...