söndag 16 maj 2010

Österlensöndag

Jag och Angelika har pratat om att köra en runda på Österlen i nåt år. Idag blev det äntligen av! Vi har hunnit med lunch på OlofViktors, inredningsshopping på Jeppsons, jobbig men fantastiskt vacker promenad uppför Stenshuvud och en fika på Café Annorlunda. Kakbuffé, inte så lowcarb. Speciellt inte med hallonsodan.



4 kommentarer:

Karin sa...

Men highfat lyckades ni kanske pricka in åtminstone? Ser helt ljuvligt ut i vilket fall som helst. Vi var också alldeles intill Stenshuvud igår. Bör nog återses i solsken.

Cornelia sa...

Nästan samma utflykt som vi gjorde idag. Började med en loppistur till Rönneholmsslott, några loppsibutiker till på vägen som avlsutades med smörgåsbord på Röstånga Gästis :-) Inte jättegott tyvärr, men väldigt roligt, man kastades typ 80 år bakåt i tiden :-)

Ulrika sa...

Ligger hemma och försöker hitta på fördelar med att vara äckelsjuk.
1. Har hittat din blogg igen. Riktigt bra.
2. Det är rätt tyst. Och det kan ju vara skönt som omväxling.
3. Ja, det var väl allt.

Men bloggen är bra. Och jag har inte kört på nån idag.
(Men Skalman har kört på och -vad ska man säga- klippt till eller beskurit (det var ju i trädgården) en igelkott som jag hittade på gräsmattan i morse. Både onödigt och äckligt faktiskt. Blodspår på gräsmattan och en död kotte på det. Vissa matar sina igelkottar men det gör tydligen inte vi. Vi släpper ut husdjur med vassa knivar och låter dem göra upp. Vissa har kamphundar, men vi har Skalman. Borde nog ringa någon social myndighet.)

tojis sa...

Hahaha! En skalman som dödar igelkottar och en katt som dödar kaninungar. Jag tycker det är konstigt att djur öht vågar vara i er trädgård, att inte ryktet har spridit sig.

Så förvånad den ska ha blivit.