tisdag 18 maj 2010

Jomen gräset växer ju iaf...

Gödsel+tre dagars ösregn+2 dagars sol=skitlångt gräs. Så om ni undrar vad jag gör kan jag berätta att jag är ute och socialiserar med handjagaren.

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Trodde jag hade att se fram emot en stressig snabbhandling. Den nya sporten: Handla ALLA presenter och godmorgonuppvakningsmat på 40 minuter. Men det skulle ju iaf bli en lugn stund i bilen.

Hehe.

Den nya grenen heter: Handla ALLA presenter och godmorgonuppvakningsmat med extremt tjurig 3 åring i sällskap på 25 minuter. Det tog ju över en kvart att få på den väna varelsen ett par skor som dög. Och i bilen var det förstås lugnt och fint.
Ulf var iaf lugn. Och bilen gick bra.

Blev gräsmattan fin?

Kanske vill du låna Skalman som kattbekämpare?

tojis sa...

Ojdå, jag är imponerad att hon fick följa med! Ingen Skalman tack, han klarar nog inte terrängen och dessutom är jag rädd om den söta igelkotten under altanen. Gräsmattan blir nog aldrig fin, men gräset blev iaf kortare!

Ulrika sa...

Nu har vi iaf slagit in alla presenter. Det tog tre (!!!) timmar. Och då använde vi fyra vuxna händer. Och vi vet hur man gör. Mona tycker att det lovar gott men hon vet ju inte att tejpen var slut. Fick klippa små bitar av genomskinligt häftande omslagspapper.

Slaktare och McGyver in one.

(Om man inte har en egen blogg och inte ens facebook. Men ändå vill kommunicera. Kan man hänga här då?)

Karin sa...

Ulrika, jag vill gärna flina åt utmaningarna i din vardag. Så yes, rapportera alla motgångar här i Victorias kommentarfält. En och annan solskenhistoria går också bra men helst läser jag om misär. Annars är jag impad av att 3-åring får följa med och handla om inte innehållet i paketen genast ska basuneras ut.

Victoria, visst är det OK?

Kram från Karin, också utan FB, dock med egen blogg.

Ulrika sa...

Karin: Wow, egen blogg o allt!

Tyvärr har jag inte så mycket misär att berätta om morgonen. Solen sken i ögonen förstås. Och kaffet på fruksotbrickan var varmt. Det tog också en dj-a tid att öppna alla paket. Och den som hade förväntat sig det sedvanliga missnöjet vid öppnandet av de dyra presenterna blev också besviken.
Kanske är den en plötslig mognad som slagit till nu efter 20 år men när hon t ex öppnade ett paket som innehöll en transparant plastask med Topz sa hon glatt - Åh, vad bra! Precis vad jag behöver!

(Rätt många presenter var på temat: Ge fan i mina grejer och köp egna. 3 flaskor nagellackbortagningsmedel t ex. Men hon får använda toapappret hemma. Vi är inte gnidna på det viset.)

Mer miserabelt än så kan inte frun bjuda på idag. Det ser ju skrämmande nog ut att bli en strålande dag!
(Ska ha mitt första styrelsemöte i det nya bolaget. Och det kan ju bli miserabelt iofs. Jag kan sjunga något opassande och se hur de reagerar kanske.)

tojis sa...

Klart att det är ok, välkommet t o m. Ni är hjärtligt välkomna att hänga här och kommentera hur mycket ni vill! Bara ni inte glömmer att komma och hänga på riktigt/IRL/AFK också nån gång då och då.

Karin sa...

Juste att du bjuder på utrymmet Victoria! Klart att vi ses på riktigt (vad är AFK?) - har blivit en del trevligt sådant på sistone och mer i sikte - övernatting på Bjäre och skönhetskväll. Kanske mera cykling?

Jag tycker att det låter betryggande ändå med en misärfri födelsedag, Ulrika. Nya jobbet verkar hur bra som helst om man får tro henne som bjuder på kommentarplatsen.

tojis sa...

Away From Keyboard. Upplockat vid Pirate Bay-rättegången när de inte ville använda IRL-begreppet eftersom livet framför datorn också är på riktigt.