torsdag 27 maj 2010

Lättroad

Haha, jag skulle som vanligt kolla på Blocket om det finns nåt jag behöver. Och så hittade jag den här.


Och nä tack, jag har så jag klarar mig. Annars var det ju ett bra pris!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Ah, det måste vara här hos grannen han haft sin provsådd. Du vet ju vad jag tycker om di gule. [oedig oälit].
Jag är ju hemma igen efter Venedig och Zurich. Kunde ju vatt fräckt (och det var det på sitt sätt) men det låter bättre med Venedig än vi hann märka. Trevligt sällskap men lite mycket betong och flygplatssallader i förhållande till Venidig (som vi bara såg från flygplansfönstret 5 minuter under inflygningen).

Nå, ikväll har vi iaf handlat morsdagspresenter. Hehe.
En svinsnygg ny hjälm, en jacka, ett ryggskydd och ett par nya handskar som gör min Ducati rättvisa. Svinsnygga! Och jättemycket rea.

Trots jättemycket rea var det en kännbar investering. Men vi försökte väga upp det med att äta grillad korv till middag utanför MC-huset. 15 kr för hela familjen. Men känslan av att vara rånad sitter ändå kvar. Men gud så snygg jag kommer vara på väg till jobbet imorgon.

Ulrika sa...

Bra stavning av Venedig. Ser kompetent ut tycke jag. Venidig. Man undrar ju om jag verkligen skriver som det låter på Blekingmål för att det är mörkt eller om jag slant på tangentbordet. I och E är ju väldigt nära varandra.

Till saken hör att jag gått omkring och skrivit Zern 100 gånger senaste veckan också. Inte konstigt att jag haft svårt att hitta det på kartan. Men det var ändå inte till Cern vi skulle. Tur att inte jag bokade biljetterna själv.

tojis sa...

Äsch, man kan inte vara bra på allt :-)

Ulrika sa...

Rent generellt måste jag ändå säga att det här med hjälm inte är så dumt alls. Känner man sig ful och eländig så fixar hjälmen det. På med en heltäckande hjälm så ser man plötsligt cool ut. Funkar lika bra som en Bianco-påse på huvudet. Men man ser vilket är bra i trafiken.
Försöker man sminka bort det fula så ordnar hjälmen det med. Sminket stannar liksom i hjälmen och så ser man nyvaken och ihopklämd ut när man tar av den. Men hellre snygg en stund med hjälm än inte alls. Så måste det vara.

tojis sa...

Jag skulle också behöva ha ett snygg-knep. Cykelhjälm känns inte lika rätt, eller inlineshjälm (måste jag förresten köpa) heller för den delen. Nä, jag får hitta på nåt annat. Smart att passa på med dyra mors dag-presenter innan lilla Semlan blir tillräckligt stor för att handla själv.