måndag 31 maj 2010

Aaaahhhhh

Förutom att det skulle gnällas om dragkroken som ojojojoj hade rostat lite så var det inga problem. Skönt att slippa körförbud imorgon!


Besiktningsmannen: de behöver kärlek och omsorg de små liven
Jag: jag vill ha en bil som inte behöver nåt annat än möjligen bensin
Besiktningsmannen: då ska du köpa en Toyota....med fast dragkrok
Jag sa inget utan körde hem och funderade på hur jag skulle klä i en Toyota. Men nja, känner mig mer som en Passat.

4 kommentarer:

Karin sa...

Skönt när det går vägen. Själv tycker jag förstås att Passatförarna är de allra bästa. Åtminstone om Passaten har fyrhjulsdrift och V6:a. :-) Toyota känns inte såååå spännande.

Ulrika sa...

Men även om vi har lite olika möjligheter/förstånd/intresse att välja maskinell utrustning som kräver/inte kräver omsorg och pyssel och därav av rent praktiska skäl skulle vara tvingade att köra omkring i något annat än en Saab, så vet ändå alla att helt lycklig kan ingen bli utan en Saab. En Golvläggare, en Saab och en Ducati. That's da shit.

(Golvläggaren behövs inte minst för att serva Saaben och Duccen. Men man kan ha honom till mycket annat bra också. Steka fläskkotletter t ex.)

tojis sa...

Jo, men jag har ju varken golvläggare, ducati eller saab. Vilket väl förklarar saken. Saab är nog för dyrt, om nu grejen är att ha en billigare bil än den jag har.

Cornelia sa...

Det har jag alltid sagt! Toyota is the shit! :-D
Jag älskar min lilla BMW 116 men jag e lite sur på den nu eftersom AC:n tjorvar. Men annars va Toyota Avensisen min favvo bil, den gick som en klocka. Priusen har oxå varit suverän. Men till hösten ska den bytas ut, tyvärr får jag inte välja, för då hade det blivit en Avensis igen. Men Måns vill ha en BMW 5-serie eller en SUV typ Volvo XC90.