fredag 22 april 2011

Ny dag, nya kilometer

Idag ska det cyklas till Skanör med Karin och Anna. Vindstilla är det aldrig, men solen skiner och jag är på väg mot min mesta cykelvecka nånsin! God morgon.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Måste bara säga att de röda träskorna funkade! Kombinerade med blått nagellack, brun-utan-sol på benen och jeanskjol så blev det plötsligt sommar! Hoppas nu på att energinivån ska öka i samma takt som temperaturen. Vi tar det "lugnt" hemma genom att städa eftersom vi snart måste packa och ge oss av norrut. Skönt som attan iaf att vakna hemma en ledig morgon. Och det är ju faktiskt bara förmiddag än. Man hinner inte både klippa rosorna, äta lång frukost, städa hela huset, rensa lite ogräs, packa, rensa ur vinterkläder, rita ett hus, tvätta och förändra världen på en förmiddag. Det är bara jag som aldrig fattar det.

tojis sa...

Härligt! Jag ska måla tånaglarna och ta på mig mina idag också.

Du vet ju egentligen att man inte hinner med allt, men måste envist prova igen och igen. Här är det omvänt problem. Istället för att fixa fint hemma så att kvällsgästerna inte får en chock tänker jag lägga mig på trädäcket och dricka kaffe och stretcha efter cyklingen.