onsdag 27 april 2011

Att sätta sig vid dukat bord

Ikväll är det tjejmiddag i Höllviken. Igår var det 1-årskalas med grillning och vin (och tårta och ballonger såklart). I måndags bjöds det på grillat i Eslöv. I söndags åt vi lamm i Södra Sandby. I lördags åt vi på VESPA i västra hamnen (nä, ingen av de andra pizzorna är godare än Parma Ruccola, så ni behöver inte testa).

Perfekt när det går en vecka mellan gångerna man måste laga mat själv!

2 kommentarer:

Karin sa...

Här festade vi på matrester som skulle kunna räcka till tre men alla 5 höll god min. En halv chorizo, en liten bit grillat kött, ett paket bacon, en halv påse gröna bönor, pommes i ugnen och pasta från kastrull. Nu går det inte att låtsas som att det går att skjuta upp Konsum längre... men har glömt plånboken på jobbet som jag ska vara ledig från i morgon.

Ulrika sa...

Vi kör ju också mycket gästande. Från fredag kväll till söndag kväll äter vi hos svärmor. Varje vecka! När hon inte kommer förbi med fika så vi bara kan fortsätta renovera utan att åka iväg. Omåttligt snällt faktiskt.
Fattar inte hur det kan bli så stökigt här hemma under tiden. Men med tanke på ovanstående så borde mitt nystädade kylskåp kunna fortsätta vara superrent i flera månader nu.