torsdag 7 april 2011

Cyklar, cyklar inte

Det är meningen att jag ska cykla hem min cykel från jobbet i eftermiddag. Men..det blåser lite. Nä, det blåser skitmycket; stormbyar och klass 2-varning. Så...bita ihop och cykla ändå, eller låsa in cykeln i källaren och låta den stå här till nästa vecka? Jag vet vad latmasken i mig röstar på. Hurtbullen i mig vill å andra sidan  ha fler cyklade kilometer i benen och rumpan.

6 kommentarer:

tojis sa...

Man ska visst tänka på säkerheten också, så det blir buss hem idag. Latmasken jublar.

Karin sa...

Tror att du gör rätt! Hade man haft medvind hade det varit läge för rekord, dock. Känns bra för mig som tog bilen för blotta 16 km att du inte cyklade det dubbla. hade ju fått mig att se lite dålig ut.

Oj, inte försent för dig att ändra dig, kanske. Nu blev du säkert sugen!

tojis sa...

Jag är sugen, och jo det såg ut som medvind. Men nån som vill mig väl påminde om säkerhetsaspekten så nu sitter jag på bussen. Sparar mig till stegtävlingen! ;-)

Ulrika sa...

Jag funderar på att stanna på jobbet. Kan jag också hänvisa till säkerhetsaspekten? Jag kan ju råka få en gren i huvudet på väg till bilen annars.

(Men jag är vrålhungrig och vill hem. Men jag MÅSTE verkligen vilja jobba som f-n när jag kommer hem. Undrar hur den förhandlingen kommer låta.
Alt 1. "Kom snälla latmasken ska du få lite mat! Om du äter lite så blir det jätteroligt att jobba sedan! Jättekul!"
Alt 2. "Snälla!!! Kom igen nu! Du tycker ju att det är kul! Egentligen."
Alt 3. "Skärp till dig för h-e! Gör klart eller var utan mat!")

tojis sa...

Ja det där är ju intressant...funkar morot eller piska bäst?

Ulrika sa...

Som sagt. Tävling funkar bäst. Just nu vet jag inte vad som funkar bäst. Är mest trött. Städade ett par rum (men inte tre). Jobba kvar...