söndag 3 april 2011

På tal om att vara dum i huvudet

Nu vill jag få poäng för min golfrunda nånstans. Det borde väl vara spelet/motionen/naturupplevelsen/sällskapet som är belöningen, inte poäng/steg i en stegtävling?

4 kommentarer:

Ulrika sa...

(Hm... klockan är sent och vi är på väg hem från Mellby. Har som vanligt slitit som små illrar för att hinna klart vad vi nu hade bestämt. Isolera golv och fräsa spår och bära makadam var helgens övning. Fastän jag är alldeles trött i kroppen har jag ändå lite samvetsgnag för att jag inte tränar eller stegräknar eller cyklar sjukt långt. Kan man få be om en en översättningstabell av isoleringsarbete? En handvöverfräs i knölig arbetsställning på ett stort golv borde ge massa steg också tycker jag. Ungefär som golf helt enkelt.)

Håller med om att det är lite sjukt. Men jag är ju dragen åt samma håll så jag förstår precis. Jobbigt är liksom lätt när det är tävling.

tojis sa...

Jag kan göra en tabell till dig! Jobba med tunga grejer dygnet runt motsvarar skitmånga steg iaf, det är jag helt säker på.

Försökte ringa Ulf innan, skulle kolla om han kommer imorgon bitti. Men det märker jag ju om några timmar.

Ulrika sa...

Han kommer imorgon. Hoppas det passar? Ring annars. Men han tänkte nog inte komma förrän efter 8 eftersom vi ska käka frukost 'allehopa'... Annalena är också här. Kom just. Vi planerar också att sova lite.

tojis sa...

Jorå, det passar jättebra. Hälsa "allehopa"!