tisdag 12 april 2011

Går det?

Igår var det två månader kvar till Tjejvättern. Kan man gå från sådär cykelform till fantastisk på mindre än två månader? Eller är man tvungen att köpa en racercykel då?

3 kommentarer:

Karin sa...

Klart att du kommer i tillräcklig form för rundan! Den går ju att genomföra alldeles otränad också men de som gjorde så, hade det jobbigt efteråt. Ny cykel... nja, tror inte att det är lösningen... utan upp på sadeln helt enkelt :-) säger hon som hittills cyklat 3 km denna veckan och överväger att köra idag och resten av veckan också.

Men redan på lördag har vi ju härliga Bokskogen att se fram emot, ett utmärkt 40 km-pass, nästan en halv tjejvättern.

tojis sa...

Ja du har såklart rätt (även om det verkar som att jag förr eller senare kommer köpa den där racern). I eftermiddag ska jag cykla hem från Lund, sen är det som sagt rundan på lördag. På måndag börjar stegtävlingen så då hoppas jag på stordåd resten av tiden.

Karin sa...

Jag tog cykeln i morse iaf... hur skönt som helst och i em blir det nog ännu bättre. Stötte på en tjej i cykelstället vid skolan (personal, alltså) och hon hade en orange lättvikts-Crescent från 70-talet med svinsmala däck. Inga skärmar, lås, pakethållare eller annan dödvikt så det var nog en snabbcykel. Kul att snacka modeller med henne. Peter försöker locka på mig en av hans med kolfiberram. Så vem vet, kanske racerläge här också.