tisdag 20 januari 2015

Detox dag 8

Vanliga frukosten, men vid lunch var jag inte hungrig så då åt jag en clementin mest för att jag skulle äta något, och innan jag åkte till supermassören åt jag en chiapudding med ett äpple. Efter massage och besök hos syster i Hjärup kom jag hem ganska sent och då åt jag ett ägg och en apelsin. Vill INTE hamna i att det är bra att inte äta, men det är så lätt när man har hamnat i det här flowet (ketos?) jag är i nu, man blir liksom inte hungrig och har energi ändå. Nåväl, idag och imorgon är det en jobbgrej som gör att jag ska äta både lunch och middag ute, så jag kommer äta regelbundet om inte annat, och helt enligt reglerna blir det nog inte heller.

Motion: Jag åkte tåg och buss så det blev lite småpromenader här och där, men inget organiserat.
Övrigt hälsosamt: Supermassage.
Saknar: Min solbränna, vart tog den vägen?
Sov: 7.42 varav 5.06 djupsömn. Men jag vaknar innan larmet sätter igång så jag antar att jag inte behöver mer än så.

4 kommentarer:

Karin sa...

Själv sov jag glatt igenom 20 minuter av larm i morse. Och har nickat till flera gånger på jobbet idag. Jetlag = yes.

Martin sa...

Är du Anna Persson? :>

Ulrika sa...

Och jag gillar att du sätter Supermassören på hälsokontot. Jag var där idag och fastän jag bara hade en timme på mig så lyckades hon trolla bort massa fot-ont och massa nackont (som jag visst ljög om att jag inte hade). Beroende tror jag visst!

tojis sa...

Jag har också alltid en massa grejer i ryggen som jag inte visste när jag kom dit. Ska be om mer fokus på fötter och vader nästa gång.