måndag 26 januari 2015

42 alltså

Ja, jag gillar fortfarande att fylla år trots att jag blir äldre. Den här gången firade vi lite i lördags (The Imitation Game, cava på Tempo och middag på Belle Epoque) och mest hela dagen igår. Fredrik bjöd på eggs benedict till frukost (och ett göteborskt skämt om att det var en benedicthelg pga äggen och att huvudrollen i filmen vi såg spelas av Benedict Cumberbath), solen sken så att jag blev alldeles sugen på vår och på eftermiddagen kom familjen och åt långbakat fläsk med gräddstuvad kål och potatis- och jordärtskockspuré. Gott, tyckte de av oss som inte har något emot att äta fett och svål.

Med tanke på att 42 är svaret på livet, universum och allting så utropar jag mitt 42:a år att bli mitt bästa år!
Jag fick blommor av Plantagen men de måste jag hämta själv så det ska jag banne mig göra i kväll. Och jag fick en blender, doftpinnar, en snygg teckning med en massa glitter, en klocka, en karaff, en ljuslykta och en hemlig helg. Tack snälla ni!

Idag blir det nog mest att jobba och vika tvätt och sånt, men imorgon ska jag fira vidare med Angelika. Och på onsdag vill mina bästa kollegor bjuda på lunch. Tacka vet jag födelsedagar som håller på en vecka eller så!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Ja, vad jag kan dra mig till minnes så var minsann 42 ett höjdarår! Kan vara att jag blandar ihop det med något av de andra, det var ju ett tag sedan... Men jag tror du har rätt. Det är ditt år!

Med vänlig hälsning
Äldre

(Notera hur finstämt jag lät bli att skriva "visare". Gillar att vara oemotsagd. Och äldre stämmer ju iaf.)