måndag 12 juli 2010

Nä, om man skulle få lite ordning på dagarna...

I flera dagar har jag gått omkring i bikini och ätit filmjölk eller mackor till frukost, lunch och middag. Jag insåg att jag nog inte använder kläder för det blir ingen tvätt. Enough already! Jag ska få iväg ett broschyrkorrektur och ta in tvätten, sen är det läggdags och lite mer ordning på torpet med början imorgon. (till en viss gräns, jag tänker fortfarande inte städa så länge det är så här varmt)

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Jag gjorde ett ryck igår och städade hela huset. Det va svettigt men kändes skönt när det va klart. Det e ju inte så mycket prioritering på städning när det e sommar o varmt precis, men nån gång måste det ju göras :) Sen blev belöningen att måns fixade middag och vi cyklade ner o tog ett kvällsdopp ihavet. Superskönt o svalkande. Ännu mera svalka blev det framför projen i källaren senare. Vi sover även där nere nu, så lyxigt o sova svalt o skönt!

Jag ska till IKEA i morron em och tänkte komma o hälsa på dig om du har tid o lust. Mejla, messa eller Facebooka mig isf :D

tojis sa...

Hej! Jag kan inte imorgon, ska ut på långcykling på em. Du får komma en annan dag! Jag är hemma den här veckan och nästa. Det låter lyxigt med källaren!