fredag 23 juli 2010

Folkparksslingan på väg upp!

Bra arbetsställning där, kunde inte gjort det bättre själv :-)




2 kommentarer:

Ulrika sa...

Ser klart innovativt ut! Speciellt om man vet hur stabila de där stolarna är. Står Irene bredvid beredd med Ipren och plåster? Är det de kulörta lamporna som sätts upp?

Kan också rapportera om kvällens "husdjur tar död på andra djur"-historia. Stor läbbig fjäril/mal kommer in och börjar fladdra omkring i vardagsrummet på ett typiskt obehagligt sätt. Fet och läbbig med vingar och dåligt lokalsinne typ. Eftersom jag har mus-jour och kastar ut alla oönskade döda fyrbenta djur får Ulf i uppdrag att ta hand om insekterna. Han viftar runt en stund men bestämmer sig för att fjärilshåven i garaget är den bästa lösningen. Under tiden får min favvo-misse klart för sig att det finns lovliga byten i vardagsrummet. Tar mindre än 30 sek så är malen död och svald.

Nu ska jag träna honom på myggen. (Katten alltså.)

tojis sa...

Alla klarade sig utan brutna ben, och snyggt som attan blev det! Nu hänger det kulörta lampor i vinrankan och aprikosträdet.

Min katt gillar också nattfjärilar, jag har försökt gå henne intresserad av högljudda flugor också men det är tydligen inte lika kul.