söndag 25 juli 2010

Framme!

På ett hotell vid motorvägen typ, inte så att man kan ta en promenad direkt. Men om några timmar går en shuttle till ett köpcentrum, lika bra att sätta igång med shoppingen. Och äta.



Helt ok rum iaf, förutom att tv:n inte funkar.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Bra fluget. Vi har fortsatt fönsterrenoverandet och garderobsröjet. Avslutade med en rejäl lådshopping på IKEA. Mantrat var "köttbullar och lådor, köttbullar och lådor". Lyckades nästan låta bli allt annat. Det gäller att fokusera liksom.

tojis sa...

Perfekt ju! Kan ni komma hem till mig och fortsätta röjet sen? Vad har Selman för storlek ni för tiden? Om jag råkar springa på en bra födelsedagspresent eller så...

Karin sa...

Jag blir alltid så himla överraskad över hur snabbt folk är på plats efter att de satt sig på planet; precis som att inte enkel matematik fungerar. Jag önskar dig lyckosam shopping :-) och trevlig arbetsvecka! (Om du inte följer min blogg just nu kan jag rapportera att Göteborg bjöd på 11 grader och dagsregn. Onödigt gjort av vädermakterna!!)

Kram fr Karin

tojis sa...

Snabbt och snabbt...13 timmar blev det nog dörr till dörr. Men jo, det är coolt att man kan äta frukost på Kastrup, lunch på Island och eftermiddagsfika i Boston. Det svåraste tricket just nu blir att hålla sig vaken i 6 timmar till.

Ulrika sa...

Just det, du har ju en jättelång söndag. Det kan ju vara bra också. Vi avslutar källarprojektet för ikväll... Händerna är helt uppluckrade av min nya kompis Vim och hans vänner Microtrasorna.

Semlan är nymätt för dagen. Sådär 110cl passar bäst. Hon kom springande med ett måttband på IKEA och frågade om jag kunde väga henne. Så vi måttade och höll på en stund. När jag meddelade att hon var mer än en meter lång! (sagt med sån där hopplöst överentusiastisk mamma-röst) såg hon jättekonfunderad ut och frågade hur mycket det var. Jodå, så att ehh,,, vi har lite kvar att jobba på. Men det är ju bra att tösen växer. Mängdlära blir väl inte aktuellt förrän om flera år får man hoppas.