måndag 5 juli 2010

Mmm, jobba

Det är så härligt att man får jobba och vara inomhus när det är så fint väder. Jag menar, vem vill vara ute i solen när man kan sitta på kontoret och stressa? Om jag har riktig tur kanske jag inte får nån semester alls. Och för att illustrera detta:

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Har man jobbat för mycket om man inte fattar bilden? Eller är man bara obildad och dum? Eller har solsting?
(Det sista alternativet är omöjligt. Har jobbat, ätit middag med massa språkbegåvade bankmän (mycket trevligt men jag känner mig inte fullt så språktränad som jag vill) och nu är jag hemma och ska bara jobba lite i soffan.

Gick ut och tog ett dopp i barnpoolen när jag kom hem för att bevisa för mig själv att jag har ett riktigt roligt liv. För det har jag! Men solstinget är långt borta.)

tojis sa...

Barnpool? Jag ska köpa en likadan imorgon och det kommer vara en vuxenpool. Det är ett sarcmark, ska användas för att illustrera sarkasm. Lanserade det förra sommaren eller så.

Karin sa...

Jodå, nu kommer visst alla kommentarer fram på en enda gång dessutom :-) Jag kände inte heller till symbolen men inväntade att någon annan skulle blotta sin okunskap i mitt ställe. Bra gjort, Ulrika!