måndag 5 juli 2010

Att ha rätt inställning

Ikväll hade jag bjudit hit en internetdejt på fika. Jag varnade innan och sa att jag måste klippa häcken ikväll eftersom jag har lånat grejer  som ska lämnas tillbaka imorgon. Killen, och det är här den rätta inställningen kommer in,  dök upp i arbetskläder och klippte hela häcken åt mig. Jag gjorde kaffe så länge, och försökte se söt ut.

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Hahaha! Smart drag. Det är till att ställa sig in ;-) Ulf spacklade upp mitt badrum en gång för drygt 11 år sen. Fast det var väl på andra daten iofs.
Funkade bra för oss. Han är användbar på många områden min käre man. Nu kan han både tvätta, städa och laga mat också.

tojis sa...

Smart som attan, av både honom och mig :-) Jag tar med elsaxen(?) till jobbet så får vi ordna överlämning på nåt sätt, tack snälla för lånet!

Karin sa...

Pluspoäng direkt. Det är också trevligt att se en man arbeta, eller hur? Hoppas att det där kaffet var riktigt gott så att han kommer tillbaka, och att han hade andra kvaliteter förstås. Jag är säker på att du var söt, typ som en nöjd katt som fångat en fågel.

Cykla onsdag kväll? Vanliga Bunkeflostrand-Lernacken-Sibbarp-Ribban-Västra hamnen och ett dopp? Eller något tuffare? Jag kan vara klar från 19 eller så.

tojis sa...

Karin, jag cyklar gärna på onsdag bara jag hinner hem till fotbollen. Så antingen ingen lång runda eller komma iväg lite tidigare. Och jodå, han kommer tillbaka ;-)

Ulrika sa...

Men det verkar ju dumt att han ska komma tillbaka till Vintrie om han nu verkligen klippte hela häcken.
Vi har däremot en jättehäck kvar att klippa. Ge honom vår adress istället. Lite kaffe kan vi alltid fixa. Jag tar fram en solstol som du kan sitta i under tiden.

Osäkert om vi kan kalla Lundia för en date. Det var mer någon skum tävlingsvariant där Ulf var både spelpjäs och senare vinst. Men morgonen efter kändes inte som någon prisfest om jag minns rätt. Och om det var en date där på morgonen så var det tur att Ulf inte använde den för första intrycket. Jag var inte i något trevligt skick.

Sedan gick vi tämligen snabbt in på spacklingen och hämta spisar i skogen. Dvs det var inte något hymmel och mys-dateande utan mera rakt på de praktiska detaljerna. Men det har ju funkat bra för oss som sagt. Jag vill inte byta för något i hela världen och Ulf verkar inte alltför missnöjd med upplägget. Han gillar ju Selma också. Och att vi har ett garage. Ibland får jag en klapp på ryggen också.

tojis sa...

Jag är chockad Ulrika. Morgonen efter? Låg ni på första dejten? Chockad! ;-)

Ulrika sa...

Om det inte är ngn date kan det inte räknas? Han var ju mitt pris. Och dessutom hittade han inte hem. Klart man måste hjälpa till.

tojis sa...

Innan första dejten är klart bättre :-) Det funkade ju hur som heslt, som sagt, bra.