tisdag 20 juli 2010

Loves me, loves me not...

Ikväll när jag skulle säga hejdå till Liam och hade lurat till mig en puss och en kram så sa han "Jag tycker inte om dig" Ehhh, nähä... Inte ens barn under tre år kan man lura lite kärlek ur, vart är världen på väg?

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Åja, tilläggas bör att han förtydligade med att det BARA var mamma han tyckte om.
Det lär alltså i mindre grad handa om dig (och alla oss andra i världen) utan i troligare att just Evis har varit extra godhjärtad iaf under eftermiddagen.
För att kunna konkurrera med söta Milla kommer det säkert krävas fler skamgrepp av honom framöver. Smart kille som redan börjar spela ut släkten mot varandra!

Karin sa...

Det är mutor som gäller. Gärna att smyga över lite godis i killens fickor när mamma vänder ryggen till. Så bidrar man effektivt till demoralisering av föräldrars principer - bevittnat på väldigt nära håll, varje vecka.

Just det, Malin är hos morföräldrarna och kanske att jag skulle gå ut och se Peter på plattformen istället för att surfa. Olika slags nöjen liksom. Jag har nämnt att jag känner mig lite klumpig idag och nog får hålla mig på marken. Dessutom är det otäckt kvavt. Och solsidan ska målas den här gången.

tojis sa...

Jag trodde att jag hade honom på kroken så jag blev lite förvånad. Har hört att han berättar på kvällarna att han tycker om, eller om det t o m var älskar, mig.