måndag 20 oktober 2014

Trösklar

Jo men eftersom evolutionen är lite långsam så vill jag ca varje måndag hellre ligga i soffan än gå på yoga som ju både gör ont och är jobbigt. Idag blev tröskeln ofantligt mycket högre än vanligt, när Ulrika hoppade av pga sjukma. Precis när jag låg i soffan och drack te dessutom. Men guess what, jag gjorde´t! In your face, latmasken!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Och bra jobbat där också!

Jag körde istället göra läxan med Selma och jobba på att hålla mig frisk. Gick rätt bra båda delarna. Ulf skulle också behöva jobba lite på det senare...

Synd om vi ska vara sjuka redan när vi åker till Egypten liksom. Att vi blir sjuka där eller på väg hem har ju hänt andra förr.

Tycker också att eftersom vi var töntigt sjuka på skidsemestern så behöver vi ju inte vara det på solsemestern också. När vi ju är friska jämt annars liksom.

(Känns urmesigt att behöva börja säga saker som: -Det är bara dumt att ta semester för vi blir bara sjuka då. Bättre att jobba hela tiden.)

Passar också på att skicka en uppdatering efter dagens omgång av supermassören: Jippie! Jag kan inte känna mina axlar! Dvs de gör inte ständigt ont när jag bara hur snällt som helst sitter rakt upp och ner och knappar på mitt tangentbord. Jag känner inte ens att de finns. (Men jag har kollat, de sitter kvar.)

Ny visdom: Det borde vara en mänsklig rättighet att ha en golvläggare, en Saab och en supermassör!