torsdag 23 oktober 2014

Såhär en dag efter SUPERMASSAGEN

Tja, jag kan bara konstatera att Ulrika hade rätt. Det gjorde ont så att det svartnade framför ögonen några gånger (och då hävdade SUPERMASSÖREN att hon var snäll och tog det nätt eftersom det var första gången). Jag har några blåmärken men det ser inte lika illa ut som det känns. Hur det känns? Som om en lastbil har kört över mig. Och sedan backat och kört över mig igen. Och sedan en gång till för säkerhets skull. Så känns det. Men det beror såklart på ansamlingen av knutor. Som måste masseras bort, stretching och yoga är inte tillräckligt (enligt SUPERMASSÖREN).

Hon liksom knäppte bort knutorna efter att ha värmt upp dem lite. Och då tappade jag andan och koncepten samtidigt, för satan så ont det gjorde. Och det var i axlar/nacke/skuldror, där jag inte hade en aning om att jag hade ont. Men jag blev rörligare och mjukare efter varje snäpp. Och när jag gick från parkeringen till kontoret så insåg jag att jag tydligen brukar ha ont i höfterna när jag går, för jag har inte det nu längre. Och där började hon bara mjuka upp för där sitter det så djupt och hårt att det kommer krävas några gånger (och skrik och tårar?) för att få loss dem. På tisdag är det dags igen!

Och, hon ser hela bilden. T ex att en låst höft kan vara orsak till det knäonda. Som sjukgymnast nr 1 inte gjorde alls. Och som sjukgymnast nr 2 gjorde lite bättre men där var det mest fokus på att bygga styrka, inte rensa bort gammal bös. Men, nu ska böset bort och sedan får jag väl se till att rensa bort eventuellt nytt innan det blir ett problem. Tack för att du delar med dig av både golvläggaren och SUPERMASSÖREN Ulrika!

5 kommentarer:

Karin sa...

Åh, vad härligt det låter för dig (ja, smärtan får man väl ta) att äntligen hittat nån som kan lösa upp det som behövs. Jättegrattis!!

Ulrika sa...

Asch, det var så lite så ;-) Hehe.

Annika sa...

Nejmen var har ni hittat den här mirakelmassören? Låter som du och jag har samma kropp! Problemen bara flyttar runt
och det är omöjligt att fatta var ursprunget sitter. Öser pengar på massör, kiropraktor, yoga och pilates men det gör lika jäkla ont ändå.
Kan jag också få kontaktuppgifter?

tojis sa...

Hej Annika, inte visste jag att du var här, så trevligt!

SUPERMASSÖREN Vang håller till i Jakriborg (precis vid tåget och enkelt att parkera). Hon jobbar vardagar, ring henne på 0720-292728. Just nu är adressen Köpmannagatan 4, men hon flyttar till lokalen brevid 1/11.

Annika sa...

Tack! Jag är en sån där fuling som bara läser
då och då utan att ge mig till känna.
Ska bättra mig!