lördag 10 november 2012

Barnvakteri

Här går det bra. Milla frågar ibland när mamma och pappa kommer hem och Liam har sagt en gång att han saknar dem. Annars, inte fler psykbryt än de har när föräldrarna är hemma. Kanske färre till och med.

Milla vaknade på ett strålande humör och efter att ha legat och spelat ett tag (mostern ville gärna sova en stund till) hämtade hon sin sångpåse och sjöng en visa om varenda grej.



Efter frukosten gick vi till tåget och åkte till Vintrie. Eller, vissa gick och andra åkte vagn.



Och att åka tåg är kul, tummen upp! Milla gör så gott hon kan.



Hon var ganska trött, för så här såg det ut ca två minuter senare.



När vi kom hem bakade vi kladdkaka till gästerna (Fredrik, Cajsa och Timo). Jag hittade lite dåligt så vi tog råsocker, vilket tydligen blev gott, sen hittade jag sockerburken.



Och nu börjar det närma sig nattning. Sov gott!

3 kommentarer:

Karin sa...

Klart att det går bra! Du är ju superkompetent, även på detta området!

Godnatt själv när man kommer dithän.

tojis sa...

Känner mig mest tjatig emellanåt. Det svåraste momentet är att krångla på Milla en blöja efter att hon har somnat, men det gick vägen. Gäsp!

Ulrika sa...

Alltså, JAG skulle också vilja bli passad på. Få sjunga vilka sånger man vill, åka tåg OCH baka kladdkaka. Låter som himlen!

Fast vi har det bra i vårt extra-hus också. Den här helgen är det premiär med annan värme än eldad sådan. Dvs, golvvärme och radíatorer fungerar. Istället för 9 grader i går kväll var det tropiskt klimat när vi klev in genom dörren. Är lite chockade över detta och går mest omkring och virrar på huvudet. Imorgon får vi allt jobba lite också.

När man nu inte kan välja på att åka tåg då.