tisdag 7 december 2010

Skolk?

Varför känns det som att jag skolkar när jag är hemma från jobbet sjuk, men inte dödssjuk?

Ska man hellre jobba då, hur tänker ni?

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Klart du ska va hemma! Dels smittar du inte någon annan, dels blir du snabbare frisk och sen e det nog värd det också så hårt som du jobbar o sliter :)

Lattemama sa...

Jag brukar tänka att om jag går tillbaka till jobbet innan jag känner mig riktigt frisk kanske det blir värre igen och då är det bättre att ta en dag extra hemma och komma tillbaka på topp.

Dessutom kanske man minskar smittspridningen om man håller sig hemma en extra dag samtidigt som man vilar upp sig lite extra.

Ha det gott, och krya på dig!

tojis sa...

Ja, det är ju så jag tänker....sen känns det ändå som skolk. Men det är väl en defekt jag har då :-)

Tack!

Ulrika sa...

Tycker det låter otroligt smart att vara hemma! Om man dessutom varit jätte-jätte-sjuk behöver man ju återhämta sig för att orka stå upp ordentligt.

Själv är jag ju ett föredömme när det gäller att hålla mig hemma när jag är sjuk. (Eller om det är tvärtom). Har ett otroligt selektivt minne när det gäller just ordet sjuk. Kan just nu inte komma ihåg att jag någonsin varit sjuk-sjuk. Kan dock minnas halsbölden. Då var jag riktigt gnällig... Men om man inte är sjuk behöver man för den skull inte vara frisk.
Hur var det nu. Psoriasis, reumatism, medicin mot kolesterol och kan inte få barn. Men jag har en stabil munmiljö säger tandläkaren.

Hoppas du blir frisk snart och inte utesluter långsvamlare från bloggen.