onsdag 22 december 2010

Kaos imorgon också?

aftonbladet.se toppar med rubriken "Här blir det kaos ikväll" och visar den här bilden (sorry, orkar inte skära bort ambulansen):









Den vänstra kanten på snökaoset är i princip identisk med vägen mellan Malmö och Vimmerby, som jag ska köra imorgon. Känns bra ju. Jättebra.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Det går säkert bra för er. Tänk på att tidningsmakarna behöver mycket svärta, det behöver ju inte bli fullt så illa som det låter på AB. Vi passerar nu Hbg. Har varit jättemycket trafik så jag hoppas det släpper snart. Vi kan inte köra 60km/h hela vägen till Ångermanland.

Nå, planen är en natt på Clarion Sign, ett dopp i utomhuspoolen med Ulf i morgon bitti och därefter resten av resan. Men då gäller det att vi får upp tempot lite.

Trångt är det i nya bilen iaf. Frågade Rasmus om han satt trångt. -Nej,nej ingen fara alls. Det är bara det att jag inte kan röra på fötterna.

Karin sa...

Skönt att du får sällskap i bilen i alla fall! Men ta det lugnt... som att det är något att välja på... gissar att trafiken går ganska långsamt.

Tack för igår!

tojis sa...

Verkligen! Ser inte fram emot den här bilturen alls, men hoppas att det inte är så illa överallt som det ser ut utanför mitt fönster.

Tack själv!