måndag 6 december 2010

Gnäll: febrigt och tradigt

Nu har jag sovit i typ två dygn. Är fortfarande trött. Hemma sjuk och missar julbordet hos en leverantör på lunchen och kombipasset på Friskis ikväll. Har inte tid att vara sjuk och ligger nu back på städning, julshopping, träning, syskonbarnhäng och jobb.

5 kommentarer:

Karin sa...

Trist! Men ibland är det just därför man måste bli sängliggande - för att inse att livet kan gå vidare fast man missar något, och det allra mesta får man chans att ta igen i efterhand. Tips för en sjukling med julstress: Passa på att handla lite på internet, tänk ut några bra rim och pigga upp dig med lite glögg. Kan det vara nåt?

tojis sa...

Hos oss är det ingen rimning, vi kör på köphysteri istället trots att alla redan har allt. Men bra tips, jag har faktiskt klickat hem några julklappar nu. Och mailat needy mail vilket var onödigt för jag blev inte ett dugg klokare av svaret.

franziengland sa...

Krya på dig! Kram Ingrid.

Cornelia sa...

Vet hur det känns, kan inte missa nåt! Men man inser efteråt att världen inte går under för det :)

Såg att ni har en ledig tjänst på Axis som Partner marketing coordinator - Corporate Marketing, e inte det på din avdelning?!
Funderar på att söka det. Jag trivs visserligen super med det jag gör nu, men det e väldigt osäkert hur det blir i framtiden. Så jag söker lite jobb som dyker upp som känns som bra alternativ.

Krya på dig!
KRAM!

tojis sa...

Aha, ligger den ute nu? Det är delvis som koordinator för mig och min kollega och delvis som admin för en annan grupp. Hör av dig om du vill veta mer!