tisdag 28 december 2010

Nej!

Min snygga mugg sprack när jag hällde upp tévatten. Poff. Vatten på golvet, bänken, nästan på katten. Och åhhhhh, måste ha en ny, likadan, mugg.



3 kommentarer:

Karin sa...

Du stärker mig i min sjuka instinkt att inte vilja använda de käraste kopparna - de KAN ju gå sönder! Men såhär ett par veckor kring jul låter jag vuxna försiktiga människor dricka ur mina Mumin julmuggar. Förbluffande få verkar uppfatta att det är en ynnest.

tojis sa...

Haha, jag ska vara mer tacksam nästa gång jag får dricka ur Mumin! Här räckte det med att hälla upp vatten så sprack den. Men jag har mailat med affären och leverantören idag så det är bara att hämta en ny på reklamation.

Min huvudregel är att bara ha saker hemma som tål att användas. Alltså; inget finporslin, inga finglas, inga silverbestick. Önskar att jag vore lagd lite mer åt det hållet men nä, inte än så länge iaf.

Karin sa...

Mmm, det är rätt såklart, men jag blir förälskad även i bruksföremål som inte kostat så mycket, och så vill jag inte råka ut för att mista dem... vill absolut inte köpa fula saker för att det inte ska göra något om de går sönder. Tur att IKEA finns som härmar de snyggdyra sakerna och säljer dem billigt...

Bra gjort att reklamera!