tisdag 23 november 2010

Sommardäck och snö

Se där, det är snövitt utanför. Jag har inte fixat gräsmattan än, får väl så om den nästa år då. Inte tagit in utemöblerna, inte plockat ner äpplena. Framför allt, inte satt på vinterdäcken. Jag har bokat tid, men kom väl på det samtidigt som alla andra så jag har inte tid förrän på torsdag. Så, ska man våga köra till jobbet imorgon?

4 kommentarer:

Karin sa...

Jag kan då meddela att när ungarna gick på dagis i Vintrie ringde fröknarna alltid så snart det blev lite snö på marken och sa att vi fick hämta barnen innan vägen snöade igen... men du fick väl lite snövinter när du var nyinflyttad också? Gissar att vägen till Lund är rejält uppkörd. Handyman här hemma bytte på andra bilen (sin) i helgen, och hade bytt på första bilen (min) redan innan dess. Så jag kör säkert, hoppas jag.

tojis sa...

Ja, men det var lite otäckt några gånger så jag förstår vad de menar. Efter svågertorp försvann vägen. Och mellan kyrkan och byn var det rejäla vallar. Får gå upp tidigt imorgon och läsa rekommendationerna....har såklart en massa möten som jag inte kan skippa.

Karin sa...

Hur gick det? På väg till jobbet var det många med slirande sommardäck... Tog mig en halvtimme från Klaffbron till jobbet :-(

tojis sa...

Jag tog bilen, det såg ok ut ute och jag var tvungen att ta bilen idag eller imorgon. Så jag körde lååångsamt till Lund, precis som de flesta andra. Tog nästan en timme men det var inga problem. Det blev buss hem ikväll och blir promenad och buss imorgon bitti, sen åker vinterdäcken på.