måndag 8 november 2010

Lite kyla då tack!

När jag började räkna efter så insåg jag att jag har haft min skidjacka, som varmt alternativ till den snyggare men kalla - alltid svarta - kappan, i sex-sju år. Så efter en ganska trist bouillabaise på Annas kök sprang jag och en kollega in på Stadium Nova och köpte en ny jacka åt mig. Den ska få följa med på premiärpromenad ikväll, hoppas det blir riktigt kallt ute!

7 kommentarer:

tojis sa...

Visst är det galet att jag inte köpte en svart! Får se hur länge det dröjer innan jag ångrar mig :-)

Karin sa...

Har du varit och bytt till en svart än? Men kallt så det räcker är det! Jag skulle verkligen också behöva uppdatera mitt jackbestånd.

tojis sa...

Nä jag ska försöka behålla den vita. Tänker att jag kankse syns bättre då när jag går omkring ute på landet.

Karin sa...

Nästa steg efter cykelhjälm och osvart jacka är väl en sån där ful gul reflexväst, eller? Nu är du ju en lantis och ingen citygirl!

Evelina sa...

Det har vi en som du kan låna... En ful reflexväst alltså;)

tojis sa...

Snällt, men nej tack. Jag har nog en egen reflexväst i bilen. Varje gång jag ser en sån ute så tror jag att det är polisen.

Jackan är iaf både fin (inga fläckar än) och jätteskön.

Karin sa...

Jag tycker att du är smart som tänker på att synas och är säker på att jackan klär dig! Jag får erkänna att gula västen är ännu smartare, men där går gränsen även för mig... Jag önskar att jag vågade ge mig på vit jacka men vet att den skulle behöva gå i tvättmaskinen varje vecka så det får nog vara.