torsdag 22 september 2011

Inte min kopp te

Ikväll har jag varit på krogshow (tack för biljetterna Evis!). Robert Gustafsson (Gustavsson?) firar 25 år som artist genom att, tja, sälja ut sig och köra en show som inte hänger ihop, aldrig blir varken personlig eller speciellt kul. Vissa karaktärer är roliga bara för att man känner till dem, illern Göran och Tony Rickardsson till exempel. Men det funkar liksom inte. Eller så är det så enkelt att jag inte ska gå på krogshow, för att det inte är min grej. Duktiga artister dock, som Sharon Dyall. Hur gammal är hon? Började i Varuhuset en gång i tiden, det var inte igår direkt.

Nu: sängen, så att den här arbetsveckan äntligen kan ta slut.  

3 kommentarer:

tojis sa...

Hon föddes 1962. Jag är nöjd om jag ser ut så om 11 år. Tips? Börja dansa när jag var liten?

Ulrika sa...

Fast mot det där gigantiska hårburret hjälper nog inte dans. Eller transplantation.

Skorna är iaf slängda nu. Känns lyxigt att sitta på kontoret utan att det stinker billig parfym hela tiden. Och inte har jag kört på nån heller.
(Försöker vara positiv här, det märks va?)

Ulrika sa...

Saker jag inte trodde skulle hända idag:
- Att jag skulle få parkeringsböter utanför jobbet. Den här veckan också.
- Att jag skulle behöva bära ut ett gråtande barn till bilen genom hela Burlöv Centrum. Skrek gjorde hon också. Och sa att hon hade en dum mamma. Och sånt. Fast värre.
- Att huvudvärken bara skulle öka på under dagen.
- Att jag skulle hamna ensam i soffan en fredagkväll. (Har det överhuvudtaget hänt? Någonsin?)
- Att jag skulle prata med en katt i telefonen. (Ehh?)

Jag ligger alltså ensam i soffan för att Ulf är i Mellbystrand och hämtar Rally-missen som varit på egen bortsprungen semester i 8 veckor!!! Nu är han tillbaka i våra liv igen och ska genast hem till Lomma. Lilla missen.