tisdag 20 september 2011

Kom igen SAS, verkligen?

Jag flyger med SAS ibland, och är med i deras bonussystem. Ibland har jag flugit gratis, nån gång har jag fått gå före i en incheckningkö och flera gånger har jag klarat mig från att behöva betala för den lite för tunga väskan. Så jag gillar SAS-bonus, det är inte det jag menar.

Men SAS, jag bor nästan halvvägs ut på Öresundsbron. Om ni ska locka mig med era utskick kanske inte "Åk till Köpenhamn för endast 12000 poäng" är det som funkar bäst? Behöver ni nya marknadsförare (som har varit utanför Stockholm) kan ni ringa mig så ska jag tipsa om några tänkande människor ni borde intervjua. Varsågoda för tipset!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

;-) Skönt att det finns nån som tänker!

Lovar att det finns fler ställen din insats hade behövs på. Jag hänger ju numera bara på Hornbach, men de skulle behöva en hjälpande hand med sin hemsida är kvällens erfarenhet. Går liksom bara att välja Göteborg som sitt varuhus. Men det är ju inte Stockholmsperspektiv iaf.
Deras tekniker som fixar deras interna elsystem (så att man t ex kan titta på hur lamporna fungerar redan i affären) måste komma från Tyskland för att laga grejerna. Inte heller Stockholmsperspektiv.

tojis sa...

En kollega köpte blandare där. När den gick sönder förklarade de att deras tyska blandare inte är gjorda för det svenska vattentrycket (eller vad det nu var de inte var gjorda för att klara). Intressant affärsidé. Känns ganska tysk faktiskt. En tia på att de faxar Tyskland när de behöver ha hit en elektriker.