torsdag 11 augusti 2011

Pensionärstecken

Att jag dricker kaffet med grädde. Att det roligaste som kan hända en fredag är att det är På spåret på tv. Att vi på semestern duschade ihop, inte för att passa på att mysa i duschen utan för att vi båda hann duscha för samma peng. Sommar i P1 är ett måste. Att jag tycker korsord är bra underhållning.

5 kommentarer:

tojis sa...

Just det, jag går gärna och lägger mig tidigt på kvällarna.

Fredrik Mörk sa...

...fast ska inte pensionärer vakna tidigt på morgonen?

Ulrika sa...

Och kanske kan du utveckla din gnällnivå några snäpp också? Men annars verkar du vara på god väg. Och vi verkar vara fler...

Jag har fått inflamation i ytterörat av att ha legat i blöt i Turkiet en vecka. Gör faktiskt jätteont. (Men jag är brun iaf. Och ren.)

Jag ligger i sängen och ojjar mig. Selma sitter bredvid och leker kontor. (Går tydligen ut på att hon sorterar papper och jag skriver på datorn. Hon har snällt frågat om lov om leken är ok. Jag har givit mitt klartecken. Verkar vara rätt lindrig insats från min sida... jag verkar få skriva vilken smörja som helst. Nu börjar hon snacka om fest också. Undrar om det är personalfest hon menar. Hon verkar tycka att kontorsjobb är toppen iaf.)

tojis sa...

Jo men det är ju 27 år kvar att utvecklas på, menade bara att förvandlingen har börjat.

Jag läste om en bra lek; att leka vuxen. Då får man passa mjukisdjuren medan den lekande går på kurs. Sen går ju vuxna och lägger sig själva=ingen nattning behövs.

Ulrika sa...

Kontoret utvecklades till pluggande (efter att hon förhört sig om vad pluggande var). Därpå deklarerade hon att hon aldrig ville gå i skolan. Efter att ha "pluggat" och "jobbat på kontoret" ett tag till kröp hon upp till mig i sängen och sa:- Där ser du, jag blir jättetrött av pluggande. Det är DÄRFÖR jag aldrig vill gå i skolan.

Så då vet vi det.

(Och kom ihåg att jag har närmare till pension än du. Flera år faktiskt. Huvva.)