torsdag 31 juli 2014

Semester dag 21

Nu är den här, söndagsångesten. Eller rättare sagt, semestern håller på att ta slutångesten. Trots att det har varit toppen. Så jag har ägnat delar av kvällen åt att vara lite ledsen över vänner jag inte har hängt med, att jag inte har träffat Liam och Milla nästan alls, att vi inte har gjort ditten tillräckligt eller datten för mycket.

Innan den trista sinnesstämningen slog till hann vi ha en slapp förmiddag hemma, och sedan packade vi ihop strandkittet och körde till Kämpinge Och hann vara där i ca 20 minuter innan det kom stora mörka moln. Sedan blev det kallt och även om vi fikade, läste och hade det bra i lä bland dynerna en stund blev det en sällsynt kort strandtur. Utan dopp dessutom. Men det ordnade upp sig när vi kom hem och hade tränat, då var det skönt med ett dopp i poolen!

Symboliken!
Katten har inte varit som vanligt i värmen/bland barnen, har ätit dåligt och hållit sig undan. Men nu är hon som vanligt igen! Dvs ligger gärna nära eller helst på någon av oss mest hela tiden.

Så här nära, helst.
En semesterdag kvar! Den ska spenderas på golfbanan, och sedan är det tack och lov helg innan larmet går igång klockan 6 på måndag. Men jag hoppas och tror att det som vanligt blir ganska kul att komma tillbaka till jobbet och kollegorna.

Inga kommentarer: