lördag 26 juli 2014

Semester dag 15, 16 och 17

Nu tog visst även bloggen semester så jag rationaliserar lite för att komma ikapp… Jag/vi fortsatte på samma tema som innan. Sol, salta bad, bilåkande, glass, god mat etc. I onsdags i Hunnebostrand följt av Vänersborg för att hälsa på Fredriks pappa och sambo, sedan körde vi en massa bil och kom hem ganska sent. Komma hem alltså, ca det bästa som finns!

I torsdags fick vi hålla oss hemma och ta hand om huset, katten, trädgården, tvätthögen, kylskåpet etc och på eftermiddagen fick vi finbesök från Stockholm. Mer grillning och god dricka och plask i poolen och lyxigt häng i orangeriet som är det skönaste ställe man kan tänka sig när solen har gått ner (när solen är uppe är det faktiskt allt annat än skönt just nu).

Och så igår då, tog vi vägen om Lomma beach några timmar innan vi lämnade Timo i Kävlinge och fortsatte till Örenäs slott för att fira den sjunde halvårsdagen. Schysst rum, skön utepool, härlig utsikt, kallt bubbel, god mat och det allra bästa sällskapet. Puss F, tack för att du finns!

Inga kommentarer: