måndag 7 april 2014

Men om 8 arbetsdagar är det långhelg!

Ska man inte vakna pigg och utvilad efter en avslappnande helg? Istället gäspades och klagades det högljutt i morse. Kanske för att helgen inte var så avslappnande utan mer gick i 170.

I lördags ställde vi klockan på kvart över sex och körde till golfbanan lika tidigt som om vi skulle till jobbet. Det är dessutom samma väg en bit, så det kändes fint att passera jobbet och köra vidare. Det kändes mindre fint att det var ca vinterkallt (när vi bokade tyckte jag och smhi att det skulle vara 10 grader och sol) så att jag fick ha på mig fem lager tröjor (rörlig som ett kylskåp). Sedan åkte vi hem och lagade middag åt Fredriks kompisar. Bl a ett nytt efterrättsrecept som jag rekommenderar, fudge brownies. Gott! Rakt in på förstaplatsen på Fredriks lista.

Igår fick vi sovmorgon och hann med lite vita huset och soffhäng innan vi bytte däck på bilen (alltså tittade på när någon annan gjorde det åt oss). Sedan åkte vi in till stan för att vara moraliskt stöd på en lägenhetsvisning, åt jättegott på Dubbel Dubbel och avslutade med En skam på konserthuset. Lyxig helg! Förutom det där med att det var kallt då, och att min skitmagkatarr förstörde en natts sömn, men det vägs upp av allt som var bra och nu är det jag som drar ner på kaffedrickandet.

4 kommentarer:

Karin sa...

Den där Fredrik är ju känd för sin goda smak! Browniekakan står på avsvalning i kylskåpet i detta nu. Gissar att min helg var tvärtom; avkopplande, för jag är lite rastlös av överskottsenergi. Men det går nog över snart!

Anonym sa...

ps. Om 4 dagar är det semester i typ 10 dagar!! Ville bara säga det. ds

tojis sa...

Tur att jag inte är bitter, har fullt upp med att se fram emot alla långhelger som är under uppsegling :-)

Karin sa...

Ja, långhelgerna räcker till alla :-) Det svåra är att hinna med jobbet!