söndag 30 september 2012

Helgbestyr

Det slappa helgtemat fortsätter. Igår behövde vi inte ens laga middag själva, utan gick hem till Karin och blev serverade (tack!).


Idag har Timo och jag utforskat dammarna i byn, plockat kastanjer och tagit in äpplen. Ljuvligt väder! Så istället för planerat gymbesök blir det en joggingtur lite senare, innan jag måste jobba en stund. Sen drar en helt galen vecka igång.

3 kommentarer:

Ulrika (ja, eller Anonym menar jag) sa...

Låter fint! Själv har jag gjort en oslagbar toppning av kategorin: Värdiga entréer!
Jodåsåatt.
Var på 40-årskalas igår. Stimmigt och trevligt. Bra kontroll på saker och ting. Men kanske den där efterfesten blev lite mer än tanten orkade med. Dans och sprit kl 3 på natten kan ju vara trevligt då, men imorse var jag lite matt.
Rörde mig lugnt och stilla hela förmiddagen. Kontrollerat och hyggligt balanserat ändå.
Efter lunch skulle vi till Halmstad och ÄNTLIGEN hämta den där värmepumpen som jag letat efter i en evighet. Hade messat och mailat med mycket trevlig man och vi var överens på alla sätt.

Så kör vi dit. Börjar kännas lite oroligt på vägen. Behövde nästan be Ulf att stanna så att tant kunde få lite luft, men nej, det skulle nog gå bra detta. Lite svänging väg förvisso. Måtte vi vara framme snart!
Äntligen, där är det. Ut ur bilen, där är säljaren, och jo, då lämnar jag omloppsbanan, rusar över vägen och kräks på en gräsmatta utanför ett dagis.

Värdigt.

(Värdighet nr 2:Tur att Ulf hade fönsterputs i bilen jag kunde tvätta mig med.)

tojis sa...

Haha, jo men värdighet är viktigt, det har man ju hört. Dock, det kunde varit värre (dagiset fullt med barn, Selma kunde varit med och behövt lufta detta med fröknar och annat, du kunde kommit på det när du pratade med säljaren etc)!

Jätteanonym sa...

Selma var med. Hon ville gärna se kräket. (Och då menade hon inte mig.)

Men du har rätt. Dagiset var stängt. Och jag hann ju ändå över gatan. Missade på så sätt säljarens rabatter.
Dessutom stod bussen lite i vägen och Ulf fattade att han fick ta hand om säljaren så det kan vara så att han faktiskt inte såg.

Fönsterputs är iaf ganska gott i sammanhanget. Fräscht på något vis.