tisdag 19 juni 2012

Resultat av massagen/tortyren




Intressant att blåmärket på utsidan av låret är så olikt det på insidan. Hoppas ni inte satte kvällsmaten i halsen av att se så mycket hud!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Skojar du? Du får tro hur mycket du vill att "om man har ont är det bra att få ännu mera ont för då går det över". Det där är inte massage. Det är misshandel. Blåmärken kommer av att blodkärl brister = ajaj, tar sönder saker som var hela innan.

Om Ulf hade "masserat" mig så att jag hade sett ut sådär efteråt hade det klassats som hustrumisshandel. (Han hade troligen också haft en del skador.)

Grämer mig verkligen över att jag också bokat på det där stället. Förstår ju att de behöver marknadsföra sig mot nya kunder för det där med införsäljning på gamla kunder är nog extremt svårt för dem.

Säger som Ranelid. Herregud!

tojis sa...

Inget att skoja om. Men det säger en del om hur det är med mina lårmuskler (nog nästan lika illa med vaderna, när man måste mosa en massa blodkärl för att ens kunna börja mjuka upp dem. Om du vet nåt annat sätt så berätta gärna, för det var inte direkt skönt. Men jag är rädd för hur det blir om jag inte gör nåt alls. Amputation verkar göra ännu mer ont, och är väl ganska opraktiskt dessutom.