söndag 24 juni 2012

Midsommar

Förra gången det firades midsommar i det här huset var det strålande sol hela dagen. Det kan man inte beskylla 2012-midsommarafton för att bjuda på. Snarare ösregn, från någon gång på förmiddagen till precis efter jordgubbarna. Katten ville inte vara inne bland allt folk (låtande barn) och blev istället så här blöt:
Karin, Peter och Malin var här för att fira, liksom Fredrik och hans barn. Vi körde knytis, och så här fint såg det ut:

Vi dukade upp lunchen i orangeriet, där satt vi bra medan det smattrade på plasttaket. Framåt eftermiddagen blev det plötsligt blå himmel och vindstilla, och då tog vi en promenad till lekparken innan vi gick hem och tände grillen och bar ut bordet till trädäcket, där det hör hemma. Då även med sällskap av Katarina som har bloggat jättefina bilder på mat och miljö.


På väggen vid trädäcket har jag en rad med stålvinklar som nog är tänkta att hänga en stege på. Äntligen kom en av dem till användning! Karin kunde sen fylla på våra vinglas utan att ens behöva resa sig från stolen. 


Idag inledde vi med frukost i orangeriet innan vi körde till Ribban och spelade äventyrsgolf. Jag föredrar minigolf, det gick inte riktigt att förstå sig på det där underlaget och hur det lutade. Solen sken iaf, och hon till höger, hon med den dåliga hållningen, vann. Han till vänster, har som vanligt när det är fotat med finess, tagit bilderna.



Inga kommentarer: