söndag 10 juni 2012

Inte mig emot

Katten har varit i Kävlinge i några dagar. Tydligen har hon saknat sin matte lite för så fort jag sätter mig ner är hon där och vill mysa.



4 kommentarer:

Ulrika sa...

Vi har också saknat hemma. 2 dagar på Legoland, 12 grader "varmt" och oupphörligt regn. Dessutom halvkrassling Ulf och febrigt resesällskap.

Larvigt mycket regnande. Larvigt. Och kallt! 12 grader är jätte-jätte kallt när det regnar (sa jag att det regnade?) och man ska vara ute hela dagarna. Det är dödstöntigt att tänka på långkalsonger, vantar och mössa i juni. Men det enda man ville ha.

Jomentjena så gött att komma hem. Gillar hemma.

tojis sa...

Hade ni bra väder då?

Jag såg väderprognisen för Istanbul, verkar som vi knappast behöver bekymra oss om långkalsonger och vantar de närmaste dagarna. Mitt största bekymmer är vad jag ska ha för klänning på award dinner. Och skor.

Ulrika sa...

Om man precis har planterat potatis och vill att den ska komma igång lite långsamt så var det perfekt väder.

Om man vill vara ute hela dagarna och ha picknick, få lite färg på armarna, använda sina nya solglasögon, glida omkring lite lagom i fin park och åka mycket bergochdalbana så var det fördjävladåligt väder.

Nu har jag drabbats av bullimi också. Antar att det är kylan som satt igång behovet av mat. Kroppen tror att jag flyttat till Nordpolen och längtar efter valspäck.
I brist på sådant har jag snart klämt en halv rabarberpaj. Innan dess åt jag sjuka mängder färskpotatis och matjesill. Mätt så jag inte vet om jag kan ligga still i soffan och kolla på matchen.

Kul iaf att Brolin går på samma diet. Vi kanske kan bli grannar där på Grönland bland valarna.

tojis sa...

Du tål nog inte bara att vara ledig. Det där potatisvädret tycker jag att det kan vara här hemma nu i några dagar, så pionen håller sig. Och så gräset tar sig.